• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/nedim.taktak
  • https://twitter.com/nedimtaktak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine Personel Alımı Ne Zaman

2018 yılında 112 Acil Çağrı Merkezi ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerine yapılacak personel alımına ilişkin yazılı soru önergesi verildi.

2018 yılında 112 Acil Çağrı Merkezi ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerine yapılacak personel alımına ilişkin yazılı soru önergesiverildi.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın T.C. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ve talep ederim. 15.02.2018

Ceyhun İrgil / Bursa Milletvekili

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine 2017 ve 2018 yılları arası I yıldır merkezi atamalarında hiç personel alımı yapılmamıştır. 80.000 mezunu olan ön lisans 3179 kodlu Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü mezunlarının bahsi geçen personel alımları gerçekleşmez ise 2016 KPSS'den aldıkları yüksek puanları heba olacaktır.
Öte yandan Acil Yardım Hizmetlerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan ve ülkemiz genelinde 24 ilimizde faaliyete geçmiş durumda olanların yanı sıra sadece açılış bekleyen 20 adet 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü bulunmaktadır.

Bu bağlamda;
1- 
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine personel alımı ne zaman yapılacaktır? Bununla ilgili bir planlamanız var mı?

2- İçişleri Bakanlığına bağlı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğüne 3 Kasım 2017 KHK kararıyla 1600 adet personel alımı yapılması TBMM tarafindan onaylanmış ve Resmi Gazetede yayımlanmıştır fakat personel alımı gerçekleşmemiştir. Bu personel alımı ne zaman yapılacaktır? KPSS puan esasına göre mi alım yapılacaktır?

Kamubiz.com ÖZEL HABER / ANKARA

211 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın